Onsitegroup logo

Generac

Tel: 085 0736091 | verkoop@onsitegroup.nl | contact

Onsitegroup verkoop logo
Onsitegroup verhuur logo
Onsitegroup parts logo
Onsitegroup service logo
Onsitegroup » Verkoop » Generac
Generac logo

EMISSIE VRIJ

Generac Emissie vrije lichtmast

HYBRIDE

Generac   lichtmast

BRANDSTOF

Diesel lichtmast

Generac

Generac Mobile doet er alles aan om u en uw klanten te ondersteunen voor, tijdens en na de verkoop. Het team van de Onsitegroup met ondersteunend service, verhuur en verkoop personeel staat klaar om al uw technische vragen te beantwoorden en er is slechts één telefoontje, e-mail nodig om stilstand te voorkomen. Wij luisteren naar de vragen en werken nauw samen met onze deskundige staf van technische om haalbare oplossingen te bedenken. Wij hebben altijd een ruime voorraad scherp geprijsde serviceonderdelen op voorraad, want stilstand is verloren tijd voor u en uw klant. Ons deskundige technische ondersteuningsteam is 24/7/365 beschikbaar als u hulp nodig heeft.

Drie soorten lichtmasten

De lichtmasten zijn onder te verdelen in drie soorten; Emissie vrijHybrideDiesel

Mondiaal merk

Generac Mobile Products Srl, gestart als “Tower Light Srl”, een Italiaans bedrijf met hoofdkantoor en kantoren gevestigd in Villanova d’Ardenghi, wat op ongeveer 40 km afstand van Milaan ligt. Het bedrijf is opgericht in 1996, begon met het vervaardigen van lichtsysteemkits die aan elektrische generatoren konden worden toegevoegd. Al snel leidde dit systeem, oorspronkelijk ontworpen als bouwpakket, tot de creatie van een mobiele lichtmastoplossing voor de Europese markt. Het bedrijf was de eerste die lichtmasten met een laag brandstofverbruik en LED-lampen op de markt bracht.

Tegenwoordig bieden Generac Mobile Products LLC en Generac Mobile Products Srl onder de merknaam Generac Mobile het grootste assortiment lichtmasten ter wereld. Ze blijven hun portfolio van lichtmasten uitbreiden om aan de behoeften van alle klanten te voldoen.