Onsitegroup logo

PARTS

Tel: 085 0736091 | verkoop@onsitegroup.nl | contact

Onsitegroup verkoop logo
Onsitegroup verhuur logo
Onsitegroup parts logo
Onsitegroup service logo
Onsitegroup » Parts

Parts

Binnenkort zal de machine en bouw wereld een nieuwe parts webshop verwelkomen. Onsitegroup Parts, dé ultieme online hub voor materieeldiensten, verhuurders en machine eigenaren. We zijn verheugd om een voorproefje te geven van wat je kunt verwachten van onze gloednieuwe machine-onderdelen webshop die binnenkort van start gaat.

Waarom Onsitegroup?

Bij de Onsitegroup begrijpen we dat machine-onderhoud, reparaties en keuringen niet zomaar taken zijn; het zijn passies. Of je nu een ervaren monteur bent of gewoon graag aan je eigen machine sleutelt, onze webshop zal de perfecte plek zijn om je behoeften te vervullen. Wat kan je van ons verwachten.

Een Uitgebreide catalogus:

Onze webshop zal een uitgebreide catalogus bevatten met een breed scala aan onderdelen en accessoires voor diverse merken en modellen. Van lagers en motoronderdelen tot accessoires, we hebben alles wat je nodig hebt om je machine te upgraden, te repareren en te personaliseren. Onze catalogus is niet als gedrukt exemplaar beschikbaar. Uitsluitend via onze webshop kunt u de artikelen zoeken.

Hoogwaardige producten:

We geloven in kwaliteit en duurzaamheid. Daarom zullen we alleen producten van gerenommeerde fabrikanten aanbieden. Dit betekent dat je bij Onsitegroup kunt shoppen met het vertrouwen dat je hoogwaardige onderdelen krijgt die aan de strengste normen voldoen.

Deskundig parts advies:

Ons team van machine-experts staat altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven. Of je nu hulp nodig hebt bij het kiezen van het juiste onderdeel of tips wilt voor een succesvolle installatie. We zijn er om je te helpen.

Eenvoudig bestelproces:

Wij begrijpen dat jouw tijd kostbaar is. Daarom hebben we ons bestelproces vereenvoudigd. Snel en gemakkelijk onderdelen vinden die je nodig hebt en ze met slechts enkele klikken bestellen. Kom je er toch niet uit en heb je hulp nodig? Neem dan contact op met ons service team, of kom langs bij onze werkplaats in Pernis.

Snelle levering:

We begrijpen de urgentie van machine-onderhoud en reparaties. Daarom zullen we zorgen voor snelle en betrouwbare levering. Zo heb je jouw onderdelen snel in handen. Naast onze standaard levering kunnen wij ook spoed leveringen verzorgen. Deze zijn altijd op aanvraag en op basis van beschikbaarheid. Wil je meer weten over de mogelijkheden neem dan contact op met onze service afdeling.

We zijn verheugd over de spoedige lancering van Onsitegroup Parts. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij! Blijf op de hoogte voor meer informatie over onze officiële lancering en exclusieve aanbiedingen.

Tot ziens bij Onsitegroup, bouwen aan een emissie vrije toekomst!