Onsitegroup logo

SERVICE

Tel: 085 0736091 | verkoop@onsitegroup.nl | contact

Onsitegroup verkoop logo
Onsitegroup verhuur logo
Onsitegroup parts logo
Onsitegroup service logo
Onsitegroup » Service

SERVICE

Bij de Onsitegroup begrijpen we hoe belangrijk het is om uw vertrouwen te verdienen en te behouden als het gaat om service en onderhoud. Wij zijn er trots op om u hoogwaardige diensten te bieden. Stilstand en lange reparatie tijden doen wij ons uiterste best voor om deze te voorkomen. Het kan wel eens tegen zitten. Langere levertijden van leveranciers of gewoon meer werk dan verwacht. Het mag voor zicht spreken dat wij dan direct met u overleggen over hoe we reparatie tijd zo kort als mogelijk kunnen houden. Natuurlijk kan je bij ons ook je machines laten keuren of inspecteren. Daarnaast doen wij voor OEM’s De PDI (Pre Delivery Inspections) in Nederland.

Team

Ons toegewijde team van vakmensen staat altijd paraat om te zorgen dat uw machines en materieel soepel blijven werken. Of het nu gaat om het onderhoud van uw graafmachine, lichtmast, het herstellen van een dumper of trilplaat. Wij verzorgen het onderhoud, reparatie, doen keuringen. Of het ondersteunen uw eigen materieeldienst. We doen er alles aan om uw verwachtingen te overtreffen.

Wat ons onderscheidt, is onze passie voor perfectie en klanttevredenheid. We begrijpen dat uw tijd kostbaar is, en daarom werken we efficiënt om uw projecten en problemen snel op te lossen, zodat u kan blijven doen waar u sterk in bent. Heb je tijdelijk een vervangende machine nodig? ook die kunnen wij regelen. Uit eigen vloot of via een door ons geselecteerde verhuur specialist.

service binnen uw budget

Bovendien streven we naar transparantie in alles wat we doen. U kunt erop vertrouwen dat we eerlijke en concurrerende prijzen bieden en altijd open staan voor ideeën en suggesties. Wij doen er alles aan de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd binnen uw budget te houden. Zijn er onverhoopt extra kosten, dan overleggen we eerst. Uw tevredenheid staat bij ons voorop, en we zullen er alles aan doen om aan uw behoeften te voldoen.

We waarderen uw als klant enorm en kijken ernaar uit om u te (blijven) ondersteunen met onze uitstekende service, onderhoud, keuringen en inspecties.

Ondersteunen materieeldienst

Heb je een eigen werkplaats met monteurs, of materieeldienst? Ook dan kunnen wij helpen en ondersteunen. Heb je tijdelijk extra handjes nodig of ben je opzoek naar een specialist die tijdelijk kan ondersteunen? De onsitegroup helpt graag en goed! Samen maken we het verschil. Materieel is meer dan alleen een machine.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of als er iets is waarmee we u kunnen helpen. Uw tevredenheid is onze topprioriteit. Welkom bij de Onsitegroup!