onsitegroup logo

Pramac

Tel: 085 0736091 | verkoop@onsitegroup.nl | contact

Onsitegroup verkoop logo
Onsitegroup verhuur logo
Onsitegroup parts logo
Onsitegroup service logo
Onsitegroup » Verkoop » Pramac
Pramac logo

Aggregaten: Betrouwbare energievoorziening voor diverse toepassingen

In onze moderne wereld is een betrouwbare stroomvoorziening van cruciaal belang voor zowel dagelijkse als zakelijke activiteiten. Of het nu gaat om het aandrijven van huishoudelijke apparaten tijdens een stroomstoring, het ondersteunen van bouwplaatsen, evenementen met elektriciteit of het garanderen van continue stroom voor datacenters, het juiste aggregaat kan het verschil maken.

Pramac is een toonaangevend bedrijf op het gebied van stroomopwekking, met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige aggregaten. Het bedrijf heeft zijn oorsprong in Italië en heeft wereldwijd een sterke aanwezigheid opgebouwd. Pramac staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid.

Kenmerken van aggregaten

Pramac aggregaten onderscheiden zich door een reeks indrukwekkende kenmerken:

  1. Betrouwbaarheid: Een van de belangrijkste kenmerken van Pramac aggregaten is hun betrouwbaarheid. Ze worden gebouwd om te presteren onder de zwaarste omstandigheden en kunnen langdurig continu stroom leveren zonder problemen.
  2. Diverse Brandstoffen: Pramac biedt aggregaten die werken op verschillende brandstoffen, waaronder diesel, benzine, aardgas en biobrandstoffen. Deze veelzijdigheid maakt het gemakkelijk om het juiste aggregaat te kiezen op basis van uw specifieke behoeften en de beschikbaarheid van brandstof.
  3. Efficiëntie: Pramac hecht veel waarde aan energie-efficiëntie. Veel van hun aggregaten zijn ontworpen om brandstof te besparen en de uitstoot te verminderen, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook kostenbesparend kan zijn.
  4. Draagbaarheid: Pramac produceert draagbare aggregaten die gemakkelijk kunnen worden verplaatst naar verschillende locaties. Dit maakt ze ideaal voor gebruik op bouwplaatsen, evenementen en andere tijdelijke locaties.
  5. Geluidsarme Opties: Voor situaties waarin geluidsniveaus een zorg zijn, biedt Pramac geluidsarme portable aggregaten, mobile aggregaten, hybride aggregaten en accu pakketten met geavanceerde geluidsisolatie om overlast tot een minimum te beperken.

Toepassingen van aggregaten

  1. Bouwsector: Bouwplaatsen vereisen vaak een tijdelijke stroomvoorziening voor gereedschap, verlichting en andere apparatuur. De aggregaten zijn duurzaam en draagbaar, waardoor ze perfect geschikt zijn voor deze omgevingen.
  2. Noodstroomvoorziening: Pramac aggregaten worden vaak gebruikt als noodstroomvoorziening in gebieden waar stroomuitval een regelmatig probleem is. Ze kunnen essentiële apparaten in ziekenhuizen, datacenters en woonhuizen van stroom voorzien.
  3. Evenementen: Grote evenementen zoals festivals, beurzen en concerten vertrouwen op aggregaten om ervoor te zorgen dat alle benodigde elektriciteit beschikbaar is voor podiumverlichting, geluidssystemen en voedselvoorziening.
  4. Industriële Toepassingen: In industriële omgevingen waar betrouwbare stroom nodig is voor productieprocessen, vormen aggregaten een essentieel onderdeel van de bedrijfscontinuïteit.