Onsitegroup logo

OLIE VRIJE HOOGWERKERS

Tel: 085 0736091 | verkoop@onsitegroup.nl | contact

Logo onsitegroup verkoop
Logo onsitegroup verhuur
Logo onsitegroup parts
Logo onsitegroup service
Dingli » Olie vrije hoogwerkers
Olie vrije hoogwerkers

Olie vrije hoogwerkers

Dingli heeft een volledig olievrije hoogwerkers en elektrische hoogwerkers serie gelanceerd.

De nieuwe serie met een directe elektrische aandrijving. Zes schaarhoogwerkers en verticale masthoogwerkers zonder hydraulische olie. Werkhoogtes van 5 tot 16 meter met een maximale belasting van 230 kg tot 450 kg.

Door gebruik te maken van elektrische actuatoren voor het heffen, dalen en sturen, in plaats van traditionele hydraulische oliecilinders, heeft de serie olie vrije machines een groot aantal voordelen. Wanneer we olie vrije machines vergelijken met hoogwerkers die hydrauliek toepassen zijn er tal van voordelen. Bijvoorbeeld een laag energieverbruik, wat neerkomt op een energiebesparing van ongeveer 30%.

De machines zijn ook beter bestand tegen water en stof. Met ingebouwde positiesensoren en realtime gegevensbewaking van de werkcyclus voldoen de Dingli aan alle veiligheidseisen. Het nieuwe aandrijfsysteem maakt ook temperatuur, belasting en variabele koppelregeling mogelijk voor extra veiligheid.

Zonder hydrauliek worden problemen zoals vastzittende kleppen, olielekkage, olieverversingen en temperatuurinefficiënties vermeden. De dingli hoogwerkers zijn voorzien van een onderhoudsvrije permanent magneet synchrone motor (PMSM) en een AGM-accu, waardoor de onderhoudskosten sterk dalen.
De olie vrije hoogwerkers van Dingli zijn een nieuwe stap naar een emissie vrije toekomst.

Over Dingli

Zhejiang Dingli Machinery Co., Ltd. werd opgericht in 2005. Dingli is al lange tijd een toonaangevende fabrikant van kwaliteits hoogwerkers. Dingli heeft de kernconcepten ‘Carbon Peak’ en ‘Carbon Neutral’ overgenomen in het hele proces van corporate governance, inclusief “groen” reizen voor werknemers, “groene” productie, “groene” recycling en herfabricage, enz.

Door te vertrouwen op de intelligente fabriek met de hoogste mate van automatisering in de industrie heeft Dingli één van de meest veilige productie van hoogwerkers gerealiseerd.