Onsitegroup logo

ELISE 700 SCHRANKLADER

Tel: 085 0736091 | verkoop@onsitegroup.nl | contact

Onsitegroup verkoop logo
Onsitegroup verhuur logo
Onsitegroup service logo
 Onsitegroup parts logo
First Greenindustries » Elise 700 schranklader

Elise 700 schranklader
Productnummer:

First green industries logo
Elise 700 schranklader

Elise 700 schranklader

De First Greenindustries Elise 700 voldoet aan de criteria van de moderne tijd. De Elise700 is niet alleen emissievrij, maar produceert ook bijna geen geluid op het werk, de nieuwe standaard van een moderne schranklader. De Elise700 is lichter en smaller dan haar grote zus de Elise 900. De machine is ontworpen met drie elektromotoren, waarvan er twee worden gebruikt om te rijden en één alleen voor het hydraulische systeem. In elk wiel zit een tandwielkast die het hoge toerental van de elektromotoren reduceert tot de gewenste rijsnelheid. De maximale rijsnelheid is 13 km per uur.

Welke modellen zijn er nog meer?

Op dit moment zijn er drie verschillende schrankladers van FG beschikbaar.

Elise900
MiniZ

Een Lithium of lood/zuur accu?

De Elise700 is alleen verkrijgbaar met een Lithium accu pakket. De Elise900 heeft twee opties; een “normale” accu en een Lithium variant.

Heb je een vraag over dit product?

We zitten klaar om je te helpen. Neem contact op.

Tel: 085-0736091

Of stuur een WhatsApp

  • Informatie
  • Specs
  • Download

OnsiteGroup

Werfdijk 2
3895HV Pernis
Tel: 085-0736091

Offerte opvragen


MerkFirst Green Industries
Gewicht2800 kg
Breed mtr
Lang mtr
Hoog mtr
Laad gewicht kg
Kante hoogte bak mtr
Batterij
Batterij capaciteit
Werk tijdTot uur
Rij snelheidTot km/uur
Remore controlTot maximaal mtr
AanbouwdelenDivers, standaard bak

Product leaflet First Greenindustries Elise 700

Spare Parts Elise 700 schranklader

Gebruikershandleiding Elise 700 schranklader

HOE KIES JE DE JUISTE SCHRANKLADER?

Het kiezen van de juiste schranklader (ook wel bekend als een skid steer loader) is afhankelijk van verschillende factoren en vereisten. Hier zijn enkele stappen om u te helpen de juiste schranklader voor uw behoeften te selecteren:

Doel en toepassing:

Bepaal waarvoor u de schranklader wilt gebruiken. Moet deze worden ingezet voor bouwprojecten, landbouw, magazijnwerkzaamheden, landschapsarchitectuur, of een ander doel?

capaciteit:

Bereken het gewicht en het volume van de materialen waarmee u de schranklader gaat laden en vervoeren. Kies een schranklader met voldoende hefvermogen en laadcapaciteit om uw lading te dragen. Let ook goed op de breedte en de hoogte van de machine.

Afmetingen:

De ruimte (afmetingen) waarin u de schranklader gaat gebruiken is van groot belang. Als u beperkte ruimte heeft, heeft u mogelijk een compacte schranklader nodig voor gemakkelijke manoeuvreerbaarheid.

Brandstof of accu?

Kies tussen een schranklader op diesel, benzine of accu, afhankelijk van uw behoeften en beschikbaarheid van brandstof.

Aanbouwdelen:

Welke aanbouwapparatuur heb je nodig? Graafbakken, vorken, palletvorken, borstels, enz. Zorg ervoor dat de schranklader die u kiest compatibel is met de benodigde aanbouwapparatuur.

Onderhoud en service:

Onderzoek de beschikbaarheid van servicecentra en de beschikbaarheid van reserveonderdelen voor het merk en model dat u overweegt. Een Betrouwbare servicepartner is essentieel om uw schranklader in goede staat te houden.

Budget:

Stel een budget op dat past bij uw financiële mogelijkheden. Houd er rekening mee dat goedkopere schrankladers mogelijk niet zo duurzaam of krachtig zijn als duurdere modellen.

Testrit:

Als het mogelijk is, maak een testrit met verschillende schrankladers om te ervaren hoe ze presteren en aanvoelen tijdens gebruik.

Veiligheid:

Zorg ervoor dat de schranklader voldoet aan alle veiligheidsnormen en -voorschriften voor uw specifieke toepassing. Overweeg ook extra veiligheidsfuncties, zoals een rolkooi of cabine.

Emissie vrij:

Als milieuvriendelijkheid een belangrijke overweging voor u is, kunt u overwegen om een elektrische schranklader te kiezen, omdat deze minder emissies produceert dan brandstofaangedreven modellen.

Door deze stappen te volgen en uw specifieke behoeften en omstandigheden in overweging te nemen, kunt u de juiste schranklader kiezen die het beste aansluit op uw eisen. Het kan ook nuttig zijn om met een dealer of expert te praten om advies te krijgen op basis van uw specifieke situatie.