Onsitegroup logo

caffini

Tel: 085 0736091 | verkoop@onsitegroup.nl | contact

Logo onsitegroup verkoop
Logo onsitegroup verhuur
Logo onsitegroup parts - VERDICHTING ELEKTRISCHE TRILPLAAT
Logo onsitegroup service -VERDICHTING ELEKTRISCHE TRILPLAAT
Caffini » Elektrische trilplaat

Nieuwe Importeur Caffini Accu Pompen Betreedt Nederlandse Markt

Caffini, een vooraanstaande naam in de wereld van aannemerij, wegenbouw, landbouw- en tuinbouwmachines, kondigt met trots de benoeming aan van een nieuwe importeur voor hun assortiment accu pompen in Nederland. Deze stap is bedoeld om de beschikbaarheid en ondersteuning van Caffini-producten in de regio te verbeteren. Klanten beter van dienst te kunnen zijn en betere service te kunnen bieden.

Caffini is een toonaangevende fabrikant van innovatieve pompen en staat bekend om haar expertise. Met een sterke focus op kwaliteit, efficiëntie en milieuvriendelijke oplossingen heeft Caffini wereldwijd een indrukwekkende reputatie opgebouwd.

De nieuwe importeur, onsitegroup, zal een cruciale rol spelen in het leveren van de nieuwste Caffini accu pompen aan aannemers, materieeldiensten, verhuurders, tuinders en andere professionals in Nederland. Dit zal resulteren in verbeterde toegang tot geavanceerde technologieën die de productiviteit verhogen en tegelijkertijd duurzaamheid bevorderen.

“We zijn verheugd om onze nieuwe samenwerking met de importeur aan te kondigen,” zei Tommaso Caffini, DGA van Caffini. “De Nederlandse markt heeft een sterke behoefte aan innovatieve en betrouwbare emissie vrije machines. We zijn ervan overtuigd dat onze accu pompen aan deze vraag kunnen voldoen.”

De nieuwe importeur, Onsitegroup is goed uitgerust om klanten te voorzien van professioneel advies, technische ondersteuning en after-sales service voor Caffini-producten. Ze zullen ook zorgen voor een uitgebreide inventaris van Caffini accu pompen, inclusief verschillende modellen en specificaties om aan diverse behoeften te voldoen.

Voor meer informatie over Caffini accu pompen en hun assortiment accu pompen kunnen geïnteresseerden contact opnemen met: Onsitegroup

Over Caffini:
Caffini is een toonaangevende fabrikant van (emissie vrije) pompen, met een focus op innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten. Waaronder accu pompen, spuitapparatuur en irrigatiesystemen, die wereldwijd worden gewaardeerd om hun prestaties en betrouwbaarheid.