Onsitegroup logo

VT MINE LICHTMAST

Tel: 085 0736091 | verkoop@onsitegroup.nl | contact

Onsitegroup verkoop logo
Onsitegroup verhuur logo
Onsitegroup service logo
Onsitegroup parts logo
Generac » VT Mine Lichtmast

VT Mine Lichtmast
Productnummer:

Generac logo
VT Mine Lichtmast

VT Mine Lichtmast

Een mobiele lichtmast speciaal ontwikkeld voor mijnbouwtoepassingen. Dankzij zijn 6x320W LED-lampen biedt de VT-Mine een zeer hoog verlichtingsopbrengst en alle voordelen van de LED-lamp. Die voordelen zijn robuustheid en weinig onderhoud door het niet toepassen van glas en- of gloeilampen. De grote brandstoftank en de motor met laag brandstofverbruik verhogen de tankintervallen tot boven de 90 gebruiksuren.

Digitale controle

De VT-Mine is uitgerust met een digitale controller die speciaal is geprogrammeerd om elke functie van de lichtmast te beheren voor het beste gebruiksgemak.

Generac LED-lampen

6 x 320 W LED-lampen met hoog rendement, ontworpen door Generac Mobile®. Het model met het hoogste verlichtingsvermogen van het assortiment! Optioneel kunnen de schijnwerpers gevoed worden met 48 Volt om de veiligheid van de machine nog te verhogen.

Hydraulische mast

Een verticale telescopische mast met een hydraulisch hefsysteem en een maximale hoogte van 8,5 meter.

Mijnbouwmachine

Hoogwaardige kenmerken zoals het heavy-duty frame, de optionele wegtrailer en de anti-breuk LED-lampen maken de VT-Mine lichtmast tot een model dat perfect geschikt is voor de veeleisende gebruikers.

welke diesel lichtmasten zijn er nog meer?

Cube Hyper
Cube Super LED
Hydro Powerbox Hyper
IQ20
MT1
MT2

V20 Hyper
V20
VMAX
VT8

Heb je een vraag over dit product?

We zitten klaar om je te helpen. Neem contact op.

Tel: 085-0736091

Of stuur een WhatsApp

  • Informatie
  • Specificaties

OnsiteGroup

Werfdijk 2
3895HV Pernis
Tel: 085-0736091

Offerte opvragen


MerkGenerac
Gewicht1115 kg
Minimum afmeting (poten ingeschoven) L x B x H3400 x 1580 x 2330 mm
Maximum afmeting (poten uitgeschoven) L x B x H3400 x 1850 x 8500 mm
Uitgeschoven hoogte8.5 mtr
Lift systeemHydraulisch
Mast rotatie340° graden
MotorKubota D1105
Koelingvloeistof
aantal cilinders3
rpm (50 – 60 Hz)1500 – 1800 rpm
BrandstofDiesel
Brandstoftank112 Liter
Altenator (kVA/V/Hz)8/220/50 – 8/240/60
Lampen6 x 320W
Lamp typeLED
Totaal lumen276000Lm
Verlichting oppervlakte5200 m²
Batterij tijd (bij benadering)NVT
Laad tijd (bij benadering)NVT
Outlet socket2/220/50 – 2/240/60
Maximale windbelasting110 km/uur
Geluid druk op 7 meter65 dB(A)

HOE KIES JE DE JUISTE LICHTMAST?

Het kiezen van de juiste lichtmast vereist een zorgvuldige afweging van verschillende factoren, afhankelijk van het specifieke doel en de omstandigheden waarin de mast wordt gebruikt. Hier zijn enkele belangrijke stappen om u te helpen de juiste lichtmast te kiezen:

Toepassing:

Bepaal het primaire doel van de lichtmast. Gaat het om verlichting op een bouwplaats, evenementen, parkeerterreinen, sportvelden, of iets anders? Wat zijn de vereisten voor lichtniveau, het aantal lumen, en welk gebied of plek moet verlicht worden? Sommige toepassingen vereisen intensere verlichting dan andere.

Werk locatie:

Beoordeel de lokale werklocatie, zoals het terrein, klimaat en windbelasting. Dit kan invloed hebben op het type en de grootte van de lichtmast dat nodig is.

Type verlichting:

Bepaal het type verlichting dat nodig is, zoals LED-lampen, halogeenlampen of andere. LED-verlichting wordt steeds populairder vanwege de energie-efficiëntie en duurzaamheid.

Hoogte van de lichtmast:

De hoogte van de mast is cruciaal voor het bereiken van de gewenste dekking en verlichting.

Type lichtmast:

Er zijn verschillende soorten lichtmasten, zoals vaste masten, tijdelijke masten, draagbare masten of op aanhangwagen gemonteerde lichtmasten.

Energiebron:

Kies de juiste energiebron voor uw lichtmast. Dit kan variëren van netstroom tot generatoren, accu of zelfs zonne-energie, afhankelijk van de beschikbaarheid en duurzaamheidsdoelen.

Duurzaamheid:

Denk na over de duurzaamheid van de lichtmast en het te verwachte onderhoud. Duurzame masten vereisen minder frequente reparaties en vervangingen van lampen en- of onderdelen.

Budget:

Bepaal een budget en zoek naar lichtmasten die binnen uw budget passen. Houd er rekening mee dat goedkopere opties mogelijk niet zo duurzaam of efficiënt zijn op de lange termijn.

Regelgeving en verguning:

Controleer lokale regelgeving en vergunningseisen met betrekking tot het installeren van lichtmasten. Zorg ervoor dat uw keuze aan alle wettelijke vereisten voldoet.

Opties:

Overweeg of er aanvullende apparatuur nodig is, zoals bewegingssensoren, tijdklokken of afstandsbedieningen, om de functionaliteit van de lichtmast te verbeteren.