Onsitegroup logo

THWAITES 9 TON DUMPER

Tel: 085 0736091 | verkoop@onsitegroup.nl | contact

Onsitegroup verkoop logo
Onsitegroup verhuur logo
Onsitegroup service logo
Onsitegroup parts logo
Thwaites » Thwaites 9 Ton dumper

Thwaites 9 Ton dumper
Productnummer:

Thwaites logo
Thwaites 9 Ton dumper

Thwaites 9 Ton dumper

Thwaites Stage V-dumpers van 9 ton zijn ontworpen voor aannemers, verhuurders en huurders. Vooral de veiligheid van de machinist is één van de hoge standaarden waar wij geen enkele concessie wensen te doen. Risico’s op de bouwplaats worden verminderd en de terwijl prestaties worden verbeterd. Aangedreven door een krachtige Deutz-motor van 55.4 kW, die een maximumkoppel van 405 Nm levert voor optimale tractie, geen AdBlue nodig

Thwaites dumpers zijn verkrijgbaar in verschillende configuraties om zo goed mogelijk aan uw behoeften te voldoen: In de download tab de product bladen van de verschillende uitvoeringen.

Omdat de thwaites dumpers een volledig gelaste bak van 6 mm plaatstaal met versterkt kokerprofiel aan de voor en zijkanten hebben zal de kans op schade minimaal zijn. Omdat ze eenvoudig te onderhouden zijn kunnen dure onderhoudenkosten vermeden worden. In vergelijking met andere dumpers zijn de Thwaites dumpers betrouwbaar en leverbaar tegen concurrerende tarieven.

Welke Thwaites dumpers zijn er?

1 Ton dumper
1.5 Ton dumper
2 Ton dumper
2.3 Ton dumper
3 Ton dumper
3 Ton dumper hoog
3.5 Ton dumper
4.5 Ton dumper
6 Ton dumper

Lees hier ons blog over Thwaites dumpers

Heb je een vraag over dit product?

We zitten klaar om je te helpen.

Thwaites dumper dealer nederland: Wilant Bakkenes

Tel: 085-0736091

Of stuur een WhatsApp.

  • Informatie
  • Download

OnsiteGroup

Werfdijk 2
3895HV Pernis
Tel: 085-0736091

Offerte opvragen


Product flyer Thwaites dumper 9T Front tip Krab

Product flyer Thwaites dumper 9T Front tip power shift

Product flyer Thwaites dumper 9T Front tip power shuttle krab

Product flyer Thwaites dumper 9T Front tip power shuttle

Product flyer Thwaites dumper 9T Power shuttle

Product flyer Thwaites dumper 9T AddBlue

Product flyer Thwaites dumper 9T Power shift

Product flyer Thwaites dumper 9T Power shuttle

WAAROP MOET JE LETTEN BIJ HET KOPEN OF HUREN VAN EEN DUMPER?

Dumpers zijn bouwmachine die worden gebruikt voor het vervoeren van materialen, zoals grond, puin, stenen en andere zware ladingen op bouwplaatsen en in ruw terrein. Omdat er verschillende aspecten zijn die belangrijk zijn bij het beoordelen van de kwaliteit en bruikbaarheid van een dumper hebben we een opsomming hiervan gemaakt.

Laad vermogen:

Het laadvermogen van dumpers moeten geschikt zijn voor de beoogde toepassing. Dit betekent bijvoorbeeld dat de dumper voldoende gewicht moet kunnen dragen en verplaatsen zonder overbelast te raken.

Motor vermogen:

Omdat dumpers vaak op duwterrein worden gebruikt is kracht en het vermogen van de motor cruciaal voor de prestaties van de dumper. Een krachtige motor kan gemakkelijker zware lasten verplaatsen en efficiënter werken.

Wendbaarheid:

Dumpers moet goed kunnen manoeuvreren, bijvoorbeeld op krappe bouwplaatsen. Dit omdat een goede wendbaarheid de productiviteit verbeteren en de veiligheid vergroten.

Veiligheid:

Veiligheid is een prioriteit op bouwplaatsen. Een dumper moet zijn uitgerust met de nodige veiligheidsvoorzieningen, zoals remmen, waarschuwingslichten en rolbeugels om de veiligheid van de bedieners te waarborgen.

Onderhoud:

Een dumper moet gemakkelijk te onderhouden zijn. Toegang tot motoronderdelen en andere belangrijke componenten voor onderhoud en reparaties is essentieel om de levensduur van de machine te verlengen.

Duurzaamheid:

Omdat bouwmachines vaak worden blootgesteld aan zware omstandigheden is een duurzame constructie met hoogwaardige materialen van belang. Het kan ervoor zorgen dat de dumper bestand is tegen slijtage en lang meegaat.

Service en Onderhoud:

Ook is het belangrijk om te overwegen of er voldoende service- en ondersteuningsmogelijkheden beschikbaar zijn voor de Thwaites dumper. Dit omvat bijvoorbeeld beschikbaarheid van reserveonderdelen en technische ondersteuning.

Al deze factoren zijn verstandig om in overweging te nemen bij het kiezen van een dumper om ervoor te zorgen dat deze voldoet aan de eisen van de specifieke bouwprojecten waarin hij wordt gebruikt. Concluderend; het juiste type dumper kan de efficiëntie van bouwwerkzaamheden aanzienlijk verbeteren en de veiligheid van de werknemers waarborgen.