Onsitegroup logo

THWAITES 2 TON DUMPER

Tel: 085 0736091 | verkoop@onsitegroup.nl | contact

Thwaites » Thwaites 2 Ton dumper

Thwaites 2 Ton dumper
Productnummer:

Thwaites logo
Thwaites 2 Ton dumper

Thwaites 2 Ton dumper

De Thwaites Stage V-dumpers van 2 ton zijn ontworpen speciaal voor aannemers en huurders – de veiligheid van de machinist is één van de hoge standaarden waar wij geen enkele concessie doen, de risico’s op de bouwplaats worden verminderd en de terwijl prestaties worden verbeterd. Aangedreven door een Yanmar-motor van 18,4 kW, die een maximumkoppel van 107 Nm levert voor optimale tractie, en met een veergeactiveerde hydraulische ontgrendeling (SAHR)-handrem voor optimale controle.

Deze machines zijn verkrijgbaar in verschillende configuraties om zo goed mogelijk aan uw behoeften te voldoen: kijk in de download tab voor de verschillende uitvoeringen.

Deze machines hebben een volledig gelaste bak van 6 mm plaatstaal met versterkt kokerprofiel aan de voor en zijkanten om schade aan de bak te minimaliseren. Waardoor zijn ze eenvoudig zijn te onderhouden. Alles bij elkaar zijn Thwaites dumpers de machines voor de bouw.

Welke Thwaites dumpers zijn er?

1 Ton dumper
1.5 Ton dumper
2.3 Ton dumper
3 Ton dumper
3 Ton dumper hoog
3.5 Ton dumper
4.5 Ton dumper
6 Ton dumper
9 Ton dumper

Lees eerst hier ons blog over Thwaites dumpers

Heb je een vraag over dit product?

We zitten klaar om je te helpen. Neem contact op.

Thwaites dumper dealer Nederland: Wilant Bakkenes

Tel: 085-0736091

Of stuur een WhatsApp

  • Informatie
  • Download

OnsiteGroup

Werfdijk 2
3895HV Pernis
Tel: 085-0736091

Offerte opvragen


Product flyer Thwaites dumper 2T front tip

Product flyer Thwaites dumper 2T hoog

Product flyer Thwaites dumper 2T Power swivel

WAAROP MOET JE LETTEN BIJ HET KOPEN OF HUREN VAN EEN DUMPER?

Een dumper is een type bouwmachine dat wordt gebruikt voor het vervoeren van materialen, zoals grond, puin, stenen en andere zware ladingen op bouwplaatsen en in ruw terrein. Samenvattend Er zijn verschillende aspecten die belangrijk zijn bij het beoordelen van de kwaliteit en bruikbaarheid van een dumper:

Laad vermogen:

Ten eerste Het laadvermogen van de dumper moet geschikt zijn voor de beoogde toepassing. Dit betekent ook dat de dumper voldoende gewicht moet kunnen dragen en verplaatsen zonder overbelast te raken.

Motor vermogen:

Ten tweede De kracht en het vermogen van de motor zijn cruciaal voor de prestaties van de dumper. Een krachtige motor kan bijvoorbeeld gemakkelijker zware lasten verplaatsen en efficiënter werken, vooral op ruw terrein.

Wendbaarheid:

Ten derde Dumpers moeten goed kunnen manoeuvreren, vooral op krappe bouwplaatsen. Een goede stuurbaarheid is van belang. bovendien zal de productiviteit verbeteren en het de veiligheid vergroten.

Veiligheid:

Maar ook Veiligheid is een prioriteit op de bouwplaats. Een dumper moet zijn uitgerust met de nodige veiligheidsvoorzieningen, zoals remmen, waarschuwingslichten en rolbeugels om de veiligheid van de bedieners te waarborgen.

Onderhoud:

Ter verduidelijking Een dumper moet gemakkelijk te onderhouden zijn. Toegang tot motoronderdelen en andere belangrijke componenten voor onderhoud en reparaties zijn dus essentieel om de levensduur van de machine te verlengen.

Duurzaamheid:

Bouwmachines worden vaak blootgesteld aan zware omstandigheden. Ook een duurzame constructie met hoogwaardige materialen kan ervoor zorgen dat de dumper bestand is tegen slijtage en lang meegaat.

Service en Onderhoud

Kortom Het is belangrijk om te overwegen of er voldoende service- en ondersteuningsmogelijkheden beschikbaar zijn voor de Thwaites dumper. Kortom, beschikbaarheid van reserveonderdelen en technische ondersteuning is belangrijk.

Al deze factoren zijn verstandig om in overweging te nemen bij het kiezen van een dumper om ervoor te zorgen dat deze voldoet aan de eisen van de specifieke bouwprojecten waarin hij wordt gebruikt. Concluderend, het juiste type dumper kan de efficiëntie van bouwwerkzaamheden aanzienlijk verbeteren en de veiligheid van de werknemers waarborgen.