Onsitegroup logo

TF4 LICHTMAST

Tel: 085 0736091 | verkoop@onsitegroup.nl | contact

Onsitegroup verkoop logo
Onsitegroup verhuur
Onsitegroup service logo
Onsitegroup parts logo
Generac » TF4 Lichtmast

TF4 Lichtmast
Productnummer:

Generac logo
TF4 Lichtmast

TF4 Lichtmast

De nieuwe lichtmast TF4 is het kleinste model van het Generac Mobile®-assortiment. Deze “draagbare” lichtmast is uiterst praktisch en gebruiksvriendelijk en zorgt voor een goede verlichting van kleine werkruimtes. TF4 is ideaal voor toepassingen in Hallen, loodsen, containers, mobiele kantoren, tijdelijke slaapzalen, fabrieken ect. Een handige lichtmast die perfect is voor het eenvoudig verhogen van de veiligheid.

Schijnwerpers met draai- en kantelsysteem

De schijnwerpers hebben een draai- en een kantelsysteem om in verschillende posities te plaatsen en te verlichten van 180° tot 360°.

Optionele elektrische actuator voor de mast

Wanneer de TF4-lichtmast is uitgerust met de optionele elektrische actuator, kan de bediener de mast binnen enkele seconden omhoog en omlaag brengen met behulp van een eenvoudige keuzeschakelaar op het bedieningspaneel.

Handwagen

Het kleine formaat en gewicht van de TF4-lichtmast in combinatie met een standaard handtrolley zorgen ervoor dat de unit eenvoudig door één persoon kan worden bediend.

Compacte afmetingen

Dankzij de extreem compacte afmetingen van de TF4-lichtmast kan deze eenheid in grote hoeveelheden op vrachtwagens of containers worden vervoerd:

20FT container: 22 stuks
40FT container: 50 stuks
Vrachtwagen met 13 mtr laadruimte : 68 stuks

welke emissie vrije lichtmasten heb je nog meer?

CTF10
CUBE Next
Link Tower
Link Tower UFO
VT Solar Manual
VT Solar

Heb je een vraag over dit product?

We zitten klaar om je te helpen. Neem contact op.

Tel: 085-0736091

Of stuur een WhatsApp

  • Informatie
  • Specificaties

OnsiteGroup

Werfdijk 2
3895HV Pernis
Tel: 085-0736091

Offerte opvragen


MerkGenerac
Gewicht123 kg
Minimum afmeting (poten ingeschoven) L x B x H662 x 586 x 1505 mm
Maximum afmeting (poten uitgeschoven) L x B x H1615 x 1615 x 4200 mm
Uitgeschoven hoogte4.2 mtr
Lift systeemHand bediening of elektrisch
Mast rotatieNVT
Dimmer switchNVT
Lampen1 x 100W
Lamp typeLED
Totaal lumen58000 Lm
Verlichting oppervlakte850 m²
Batterij tijdNVT
Laad tijdNVT
Outlet socket (A / V / Hz)16/230/50 – 16/240/60
Inlet plug (A / V / Hz)16/230/50 – 16/240/60
Maximale windbelasting80 km/uur
Maximaal aantal in serie5 stuks

HOE KIES JE DE JUISTE LICHTMAST?

Het kiezen van de juiste lichtmast vereist een zorgvuldige afweging van verschillende factoren, afhankelijk van het specifieke doel en de omstandigheden waarin de mast wordt gebruikt. Hier zijn enkele belangrijke stappen om u te helpen de juiste lichtmast te kiezen:

Toepassing:

Bepaal het primaire doel van de lichtmast. Gaat het om verlichting op een bouwplaats, evenementen, parkeerterreinen, sportvelden, of iets anders? Wat zijn de vereisten voor lichtniveau, het aantal lumen, en welk gebied of plek moet verlicht worden? Sommige toepassingen vereisen intensere verlichting dan andere.

Werk locatie:

Beoordeel de lokale werklocatie, zoals het terrein, klimaat en windbelasting. Dit kan invloed hebben op het type en de grootte van de lichtmast dat nodig is.

Type verlichting:

Bepaal het type verlichting dat nodig is, zoals LED-lampen, halogeenlampen of andere. LED-verlichting wordt steeds populairder vanwege de energie-efficiëntie en duurzaamheid.

Hoogte van de lichtmast:

De hoogte van de mast is cruciaal voor het bereiken van de gewenste dekking en verlichting.

Type lichtmast:

Er zijn verschillende soorten lichtmasten, zoals vaste masten, tijdelijke masten, draagbare masten of op aanhangwagen gemonteerde lichtmasten.

Energiebron:

Kies de juiste energiebron voor uw lichtmast. Dit kan variëren van netstroom tot generatoren, accu of zelfs zonne-energie, afhankelijk van de beschikbaarheid en duurzaamheidsdoelen.

Duurzaamheid:

Denk na over de duurzaamheid van de lichtmast en het te verwachte onderhoud. Duurzame masten vereisen minder frequente reparaties en vervangingen van lampen en- of onderdelen.

Budget:

Bepaal een budget en zoek naar lichtmasten die binnen uw budget passen. Houd er rekening mee dat goedkopere opties mogelijk niet zo duurzaam of efficiënt zijn op de lange termijn.

Regelgeving en verguning:

Controleer lokale regelgeving en vergunningseisen met betrekking tot het installeren van lichtmasten. Zorg ervoor dat uw keuze aan alle wettelijke vereisten voldoet.

Opties:

Overweeg of er aanvullende apparatuur nodig is, zoals bewegingssensoren, tijdklokken of afstandsbedieningen, om de functionaliteit van de lichtmast te verbeteren.