Onsitegroup logo

Off-grid accupakket SX 10/25LI

Tel: 085 0736091 | verkoop@onsitegroup.nl | contact

Onsitegroup verkoop logo
Onsite group verhuur logo
Onsitegroup service logo
Onsitegroup parts logo
Pramac » Off-grid accupakket SX 10/25LI

Off-grid accupakket SX 10/25LI
Productnummer:

Pramac logo
Off-grid accupakket SX 10/25LI

Off-grid accupakket SX 10/25LI

SX Plus is een mobiele krachtbron die emissie vrij, stil en onderhoudsarm is. De energie die is opgeslagen is in de interne batterij wordt elektronisch omgezet in wisselstroom. Wanneer alle energie gebruikt is, kan het off grid accu pakket op verschillende manieren worden opgeladen; aansluiten op het lichtnet, van een conventionele generator of, om echt groen te zijn, u kunt zonnepanelen aansluiten. Het accu pakket kan je blijven gebruiken terwijl het wordt opgeladen.

Andere off grid accu pakketten

Pramac heeft een groot aantal verschillende accu pakketten ontwikkeld voor o.a. de emissie vrije bouwplaats, evenementen, tijdelijke energie voorzieningen. Naast de standaard accu pakketten heeft Pramac ook een maatwerk oplossing in containers of als vaste opstelling.

Heb je een vraag over dit product?

We zitten klaar om je te helpen.

Emissie vrije bouwmachines specialist: Wilant Bakkenes

Tel: 085-0736091

Of stuur een WhatsApp.

  • Informatie
  • Specs
  • Download

OnsiteGroup

Werfdijk 2
3895HV Pernis
Tel: 085-0736091

Offerte opvragen


MerkPramac
SysteemAccu pakket
Output power continue10 kVa
Output power piek20 kW
Voltage230 V
Frequentie50 Hz
Fase1
BatterijLithium Ion LMN
Batterij nominaal DV Voltage51.8 V
Batterij nominale capaciteit25 kWh
Beschikbare energie C (80% DoD)20 kWh
Maximal input fase 230 V63 A
Gewicht560 kg

Product flyer Pramac accu pakket SX 10/25 LI

WAAROP MOET JE LETTEN BIJ EEN BOUWPLAATS ACCU CONTAINER?

Het veilig opslaan en vervoeren van lithium-ion-accu’s is van groot belang vanwege het potentieel voor brandgevaar en andere veiligheidsproblemen als ze niet goed worden behandeld. Als u lithium-ion-accu’s in een container wilt opslaan of vervoeren, zijn hier enkele belangrijke punten om op te letten:

Classificatie en regelgeving:

Controleer de lokale, nationale en internationale regelgeving met betrekking tot het vervoer en de opslag van lithium-ion-accu’s. Deze regelgeving kan variëren afhankelijk van de locatie en het type accu.

Isolatie:

Zorg ervoor dat de lithium-ion-accu’s goed geïsoleerd zijn en niet in direct contact komen met metalen voorwerpen of andere accu’s. Dit kan kortsluiting voorkomen.

Temperatuur controle:

Houd de temperatuur in de container onder controle, aangezien extreme temperaturen de prestaties en veiligheid van lithium-ion-accu’s kunnen beïnvloeden. Vermijd opslag bij hoge temperaturen, wat kan leiden tot oververhitting en brand.

Ventilatie:

Zorg voor voldoende ventilatie in de container om gasvorming en drukopbouw binnenin de accu’s te voorkomen. Dit kan belangrijk zijn om een explosie te voorkomen in geval van een defecte accu.

Bescherming:

Zorg ervoor dat de accu’s worden beschermd tegen fysieke schade tijdens transport en opslag. Gebruik geschikte beschermingsmaterialen om stoten, schokken en trillingen te minimaliseren.

Bewaking:

Overweeg het gebruik van batterijmanagement- en monitoringssystemen om de toestand van de accu’s te bewaken. Dit kan helpen bij het identificeren van problemen voordat ze ernstig worden.

Signing:

Zorg voor duidelijke signing op de container om aan te geven dat er lithium-ion-accu’s worden opgeslagen of vervoerd. Dit helpt het risico te verminderen dat onbevoegde personen niet op de hoogte zijn van de inhoud.

Blusmiddelen:

Houd geschikte brandblusmiddelen binnen handbereik in geval van een brand. Het kan handig zijn om te weten hoe lithium-ion-branden specifiek moeten worden aangepakt, omdat ze anders kunnen reageren dan conventionele branden.

Opleiding:

Zorg ervoor dat personeel dat verantwoordelijk is voor het hanteren, opslaan en vervoeren van lithium-ion-accu’s goed is opgeleid en op de hoogte is van de veiligheidsprocedures.

Nood planning:

Ontwikkel een plan voor noodsituaties waarin wordt beschreven hoe te handelen in het geval van een accuprobleem, inclusief branden of lekken. Zorg ervoor dat alle betrokkenen op de hoogte zijn van dit plan.

Deze richtlijnen zijn bedoeld als algemene suggesties. Het is belangrijk om de specifieke voorschriften en aanbevelingen van de relevante autoriteiten en organisaties te volgen, afhankelijk van uw locatie en de aard van de lithium-ion-accu’s die u behandelt. Veiligheid staat altijd voorop bij het omgaan met deze potentieel gevaarlijke energiebronnen.