Home » Onsite Group » Super Skub 1000E
 • HG SUPER SKUB elektrische mini dumper

   11.985,00
  Waardering 0 uit 5

  HG SUPER SKUB elektrische mini dumper
  De HG E1000 is ontworpen voor professioneel gebruik in veeleisende stedelijke omgevingen.
  De hoogwaardige mini dumper is gebruiks- en onderhoudsvriendelijk en staat al sinds 1970 bekend om zijn lange levensduur.
  Hij is bij verhuurbedrijven, groenvoorziening, aannemers en sloopbedrijven vooral populair voor werklocaties waa.r hoge eisen gesteld worden aan emissie normen, geluid en DME. De mini dumper van HG voldoet aan de hoogste veiligheidsmaatregelen die de hoogste (veiligheids)normen voor gebruikers garanderen. De mini dumper heeft een laadvermogen van 1000 kg.

 • HG SUPER SKUB elektrische mini dumper hoogkiep

   13.990,00
  Waardering 0 uit 5

  HG SUPER SKUB elektrische mini dumper hoogkiep
  De HG E1000 High Tip is een elektrische, hoogwaardige minidumper met een extra voordeel, namelijk de mogelijkheid om direct over de rand en in containers en aanhangers te lossen. De dumper is gebruiksvriendelijk en levert dezelfde uitstekende prestaties als de alternatieven met verbrandingsmotor. De functie met hoge kiepfunctie is bijzonder populair voor werkplekken in krappe ruimtes, zoals in steden, bij verhuurbedrijven, hoveniers, aannemers en sloopbedrijven. De minidumper van HG beschikt over uitgebreide veiligheidsmaatregelen die de hoogste veiligheidsnormen voor gebruikers garanderen en heeft een laadvermogen van 1000 kg.

Winkelwagen
Scroll naar boven