Home » Onsite Group » CUBE Next
 • Generac Lichtmast CUBE Next

   18.106,00
  Waardering 0 uit 5

  De CUBE Next-lichttoren is een nieuw model op batterijen dat is ontworpen om de hoogste niveaus van prestaties en veiligheid te bereiken met volledig respect voor het milieu. Door het langste bereik te bieden op het gebied van op batterijen werkende lichtmasten, hebben wij de norm gezet.

  Generac LED-Lampen met regelbaar lichtvermogen
  4×240 W hoog rendement Nieuwe G4 LED-lampen ontworpen door Generac Mobile®. Speciale uitvoering met regelbaar lichtvermogen.

  Automatische sensor standaard gemonteerd
  De digitale timer en de donkersensor zijn standaard geïnstalleerd zodat de CUBE Next automatisch kan starten en stoppen.

  Geen lawaai en geen CO2-uitstoot
  Wanneer de CUBE Next lichtmast wordt gevoed via het accupakket, is deze volledig stil en stoot hij geen kooldioxide (CO2) uit. Een ideale oplossing voor evenementen en werkruimtes met lage geluids- of CO2-emissie-eisen.

  Looptijd en verlichting
  Dankzij de dimbare LED-lampen die op de minimumwaarde zijn ingesteld, kan dit model 17 tot 95 uur branden voordat het accupakket wordt opgeladen. Als het de eis is om het breedst verlichte gebied te verkrijgen, kan de CUBE Next 3100 m2 verlichten door de dimmerknop op 100% te zetten.

  Geschroefd frame met toegankelijkheid van bovenaf
  De CUBE Next lichtmast heeft een nieuw vastgeschroefd frame voor een veel betere weerstand tegen trillingen, slijtage en roest. Het biedt de beste betrouwbaarheid en duurzaamheid in de branche. Het nieuwe verstelbare vergrendelingssysteem ingebed in het machineframe. Een stap voorwaarts ten opzichte van het standaard sluitsysteem van de concurrentie. Wanneer CUBE Next-deuren op slot zijn, is het onmogelijk om van positie te veranderen of zelfs stabilisatoren te verwijderen. 4 brede deuren geven volledige toegang tot de technische ruimte.

 • Generac Lichtmast VT Solar

   15.402,00
  Waardering 0 uit 5

  De nieuwe VT-Solar Manual mobiele lichtmast wordt aangedreven door drie zonnepanelen en garandeert geweldige prestaties en een lange levensduur van de batterij. Een eenvoudig bedieningspaneel en de mogelijkheid tot aansluiting op een externe voedingsbron om op te laden, zelfs als er geen zonlicht is, maken deze lichtmast tot een product met een eenvoudig gebruik en grote flexibiliteit.

  Hoe het werkt:

  Het ingebouwde AGM-accupakket kan worden opgeladen via de interne omvormer die wordt gevoed door de standaard zonnepanelen van 3×330 Wp, of via een stopcontact dat rechtstreeks op het lichtnet of een andere externe stroombron kan worden aangesloten. De energie die in de batterijen is opgeslagen, zorgt voor de volledige functionaliteit van de LED-schijnwerpers. De gemiddelde gebruiksduur van de batterij met alle LED-lampen ingeschakeld wordt geschat op ongeveer 17 uur, met een oplaadtijd van 8 uur (met generator, elektriciteitsnet of tijdens piekuren in de zon – het beste gemiddelde).

  Generac LED-lampen

  4×100 W hoog rendement Nieuwe G4 LED-lampen ontworpen door Generac Mobile®. Optie: regelbaar lichtvermogen van 25% tot 100%.

Winkelwagen
Scroll naar boven