Home » Onsite Group » Weber MT
 • Actie!

  Weber MT CF 2 DC accu trilplaat

  Oorspronkelijke prijs was: € 2.990,00.Huidige prijs is: € 2.750,00.
  Waardering 0 uit 5

  Exclusief accu en acculader

  Weber MT, de specialist voor verdichtingstechnologie, maakt werken binnen of in emissiegereguleerde steden mogelijk met de vooruitlopende CF 2 DC trilplaat.

  De basis voor de elektrische of op batterijen werkende machines zijn de respectievelijke modellen met benzinemotoren. Qua prestaties en werkresultaten doet de CF 2 DC in geen enkel opzicht onder voor het vergelijkbare model met benzinemotor.
  Het bijzonder trillingsarme zaagblad van de CF 2 DC vermindert hand-armtrillingen en maakt comfortabel werken mogelijk. Compacte afmetingen en opvouwbare geleidebeugels maken het transporteren van de trilplaat eenvoudiger.

 • Actie!

  Weber MT CF 3 DC accu trilplaat

  Oorspronkelijke prijs was: € 3.295,00.Huidige prijs is: € 2.950,00.
  Waardering 0 uit 5

  Exclusief accu en acculader

  Weber MT, de specialist voor verdichtingstechnologie, maakt werken binnen of in emissiegereguleerde steden mogelijk met de vooruitlopende CF 3 DC trilplaat.

  De basis voor de elektrische of op batterijen werkende machines zijn de respectievelijke modellen met benzinemotoren. Qua prestaties en werkresultaten doet de CF 3 DC in geen enkel opzicht onder voor het vergelijkbare model met benzinemotor.
  Het bijzonder trillingsarme zaagblad van de CF 3 DC vermindert hand-armtrillingen en maakt comfortabel werken mogelijk. Compacte afmetingen en opvouwbare geleidebeugels maken het transporteren van de trilplaat eenvoudiger.

 • Actie!

  Weber MT SRE590 accu trilstamper

  Oorspronkelijke prijs was: € 2.990,00.Huidige prijs is: € 2.750,00.
  Waardering 0 uit 5
  Exclusief accu en acculader
  Weber MT SRE590 accu trilstamper
  Met de SRE590 biedt Weber MT een trilstamper met de Honda eGX accu aan.
  De machine heeft een totaalgewicht van 62 kg, inclusief accu, hier mee is het de lichtste machine in zijn klasse. De stampvoet is verkrijgbaar in 2 breedtes 20 en 28cm  20cm. Een ander groot voordeel is dat de machine in snelheid gereguleerd kan worden. Zoek je een trilstamper zonder uitstoot met dezelfde prestaties als een zware benzine- of dieselstamper? Dan is de SRE 590 van WeberMT het beste alternatief.
Winkelwagen
Scroll naar boven