Onsitegroup logo

LINKTOWER UFO LICHTMAST

Tel: 085 0736091 | verkoop@onsitegroup.nl | contact

Onsitegroup verkoop logo
Onsitegroup verhuur logo
Onsitegroup service logo
Onsitegroup parts logo
Generac » Linktower UFO Lichtmast

Linktower UFO Lichtmast
Productnummer:

Generac logo
Linktower UFO Lichtmast

Linktower UFO Lichtmast

De Linktower is een van de meest innovatieve en revolutionaire modellen in het Generac Mobile® assortiment. De Linktower UFO is een mobiele lichtmast die gevoed kan worden door een externe stroombron zoals een stroomgenerator, het lichtnet of een andere lichtmast met ingebouwde generator.

UFO LED

De Linktower UFO is uitgerust met een speciale “UFO” LED lamp die 360° graden verlichting geeft.

Koppelbaar model

Het belangrijkste kenmerk van de Linktower UFO is dat er tot 7 masten in serie kunnen worden aangesloten op één enkele stroombron. Hierdoor kan een groot verlichtingsgebied wordt verkregen met een laag brandstofverbruik.

Gebruiksgemak

Dankzij de praktische handmatige onderwagen, het lichtgewicht en het nieuwe neuswiel kan één operator de Linktower eenvoudig, snel en veilig bedienen.

Afsluitbare deuren

De nieuwe Linktower UFO heeft twee afsluitbare deuren om toegang te krijgen tot de binnenkant van de behuizing. Handig voor opslag van documenten en gereedschap.

Nieuwe stabilisatoren

Het nieuwe ontwerp van robuuste de stabilisatoren zorgt er voor dat je de lichtmast binnen enkele seconden perfect waterpas te zetten.

Bescherming tegen regen

Het nieuwe frame van de Linktower LED is ontworpen om het bedieningspaneel beter te beschermen tegen regen.

welke emissie vrije lichtmasten heb je nog meer?

CTF10
CUBE Next
Link Tower
TF4
VT Solar Manual
VT Solar

Heb je een vraag over dit product?

We zitten klaar om je te helpen. Neem contact op.

Tel: 085-0736091

Of stuur een WhatsApp

  • Informatie
  • Specificaties

OnsiteGroup

Werfdijk 2
3895HV Pernis
Tel: 085-0736091

Offerte opvragen


MerkGenerac
Gewicht220 kg
Minimum afmeting (poten ingeschoven) L x B x H1230 x 780 x 2180 mm
Maximum afmeting (poten uitgeschoven) L x B x H1870 x 1460 x 6300 mm
Uitgeschoven hoogte6.3 mtr
Lift systeemHand bediening
Mast rotatie340° graden
Dimmer switchNVT
Lampen1 x 400W
Lamp typeLED
Totaal lumen50000 Lm
Verlichting oppervlakte1000 m²
Batterij tijdNVT
Laad tijdNVT
Outlet socket (A / V / Hz)16/230/50 – 16/240/60
Inlet plug (A / V / Hz)16/230/50 – 16/240/60
Maximale windbelasting80 km/uur
OnderstelHand trolley

HOE KIES JE DE JUISTE LICHTMAST?

Het kiezen van de juiste lichtmast vereist een zorgvuldige afweging van verschillende factoren, afhankelijk van het specifieke doel en de omstandigheden waarin de mast wordt gebruikt. Hier zijn enkele belangrijke stappen om u te helpen de juiste lichtmast te kiezen:

Toepassing:

Bepaal het primaire doel van de lichtmast. Gaat het om verlichting op een bouwplaats, evenementen, parkeerterreinen, sportvelden, of iets anders? Wat zijn de vereisten voor lichtniveau, het aantal lumen, en welk gebied of plek moet verlicht worden? Sommige toepassingen vereisen intensere verlichting dan andere.

Werk locatie:

Beoordeel de lokale werklocatie, zoals het terrein, klimaat en windbelasting. Dit kan invloed hebben op het type en de grootte van de lichtmast dat nodig is.

Type verlichting:

Bepaal het type verlichting dat nodig is, zoals LED-lampen, halogeenlampen of andere. LED-verlichting wordt steeds populairder vanwege de energie-efficiëntie en duurzaamheid.

Hoogte van de lichtmast:

De hoogte van de mast is cruciaal voor het bereiken van de gewenste dekking en verlichting.

Type lichtmast:

Er zijn verschillende soorten lichtmasten, zoals vaste masten, tijdelijke masten, draagbare masten of op aanhangwagen gemonteerde lichtmasten.

Energiebron:

Kies de juiste energiebron voor uw lichtmast. Dit kan variëren van netstroom tot generatoren, accu of zelfs zonne-energie, afhankelijk van de beschikbaarheid en duurzaamheidsdoelen.

Duurzaamheid:

Denk na over de duurzaamheid van de lichtmast en het te verwachte onderhoud. Duurzame masten vereisen minder frequente reparaties en vervangingen van lampen en- of onderdelen.

Budget:

Bepaal een budget en zoek naar lichtmasten die binnen uw budget passen. Houd er rekening mee dat goedkopere opties mogelijk niet zo duurzaam of efficiënt zijn op de lange termijn.

Regelgeving en verguning:

Controleer lokale regelgeving en vergunningseisen met betrekking tot het installeren van lichtmasten. Zorg ervoor dat uw keuze aan alle wettelijke vereisten voldoet.

Opties:

Overweeg of er aanvullende apparatuur nodig is, zoals bewegingssensoren, tijdklokken of afstandsbedieningen, om de functionaliteit van de lichtmast te verbeteren.