Onsitegroup logo

IQ20 LICHTMAST

Tel: 085 0736091 | verkoop@onsitegroup.nl | contact

Onsitegroup verkoop logo
Onsitegroup verhuur logo
Onsitegroup service logo
Onsitegroup parts logo
Generac » IQ20 Lichtmast

IQ20 Lichtmast
Productnummer:

Generac logo
IQ20 Lichtmast

IQ20 Lichtmast

De iQ20 lichtmast is een mobiele lichtmast uitgerust met een zuinige dieselmotor, 4x240W led-lampen en een digitale controller ontworpen door Generac Mobile®. Dit ontwerp is speciaal voor gebruik op lichtmasten. Dankzij het telematica systeem is de iQ20 de perfecte oplossing voor verhuurbedrijven. Met het unieke beheersysteem kan je de verhuurvloot op afstand monitoren.

Telematica systeem

Het iQ20-model is uitgerust met een optioneel telematica systeem dat een constante bewaking van de machineparameters op afstand mogelijk maakt:

GPS-positie
machine-status
brandstof- en oliepeil
dynamo
lampen en batterijstatus
Digitale besturing

De iQ20 is uitgerust met een digitale controller die speciaal is ontwikkeld om elke functie van de lichtmast te beheren voor het beste gebruiksgemak.

LED-lampen met laag voltage

4x240W hoog rendement LED lampen, gevoed met 48 Volt. Geen hoge spanningen meer op externe kabels. Met als uitgangspunt veiligheid.

AMOSS KIT – Veilig en slim

Nog meer veiligheid met de iQ20. Dankzij de optionele AMOSS Kit kunt u de mast niet heffen zonder aan de handrem te trekken, en de mast zakt automatisch als de handrem ontgrendeld is.

welke diesel lichtmasten zijn er nog meer?

Cube Hyper
Cube Super LED
Hydro Powerbox Hyper
MT1
MT2

V20 Hyper
V20
VMAX
VT MINE
VT8

Heb je een vraag over dit product?

We zitten klaar om je te helpen. Neem contact op.

Tel: 085-0736091

Of stuur een WhatsApp

  • Informatie
  • Specificaties

OnsiteGroup

Werfdijk 2
3895HV Pernis
Tel: 085-0736091

Offerte opvragen


MerkGenerac
Gewicht880 kg
Minimum afmeting (poten ingeschoven) L x B x H2550 x 1400 x 3436 mm
Maximum afmeting (poten uitgeschoven) L x B x H2640 x 1900 x 8500 mm
Uitgeschoven hoogte8.5 mtr
Lift systeemHydraulisch
Mast rotatie340° graden
MotorYanmar L70N
KoelingLucht
aantal cilinders1
rpm (50 – 60 Hz)3000 – 3600 rpm
BrandstofDiesel
Brandstoftank100 Liter
Altenator (kVA/V/Hz)5/230/50 – 6/240/60
Lampen4 x 240W
Lamp typeLED
Totaal lumen139200Lm
Verlichting oppervlakte3200 m²
Batterij tijd (bij benadering)NVT
Laad tijd (bij benadering)NVT
Maximale windbelasting110 km/uur
Geluid druk op 7 meter68 dB(A)

HOE KIES JE DE JUISTE LICHTMAST?

Het kiezen van de juiste lichtmast vereist een zorgvuldige afweging van verschillende factoren, afhankelijk van het specifieke doel en de omstandigheden waarin de mast wordt gebruikt. Hier zijn enkele belangrijke stappen om u te helpen de juiste lichtmast te kiezen:

Toepassing:

Bepaal het primaire doel van de lichtmast. Gaat het om verlichting op een bouwplaats, evenementen, parkeerterreinen, sportvelden, of iets anders? Wat zijn de vereisten voor lichtniveau, het aantal lumen, en welk gebied of plek moet verlicht worden? Sommige toepassingen vereisen intensere verlichting dan andere.

Werk locatie:

Beoordeel de lokale werklocatie, zoals het terrein, klimaat en windbelasting. Dit kan invloed hebben op het type en de grootte van de lichtmast dat nodig is.

Type verlichting:

Bepaal het type verlichting dat nodig is, zoals LED-lampen, halogeenlampen of andere. LED-verlichting wordt steeds populairder vanwege de energie-efficiëntie en duurzaamheid.

Hoogte van de lichtmast:

De hoogte van de mast is cruciaal voor het bereiken van de gewenste dekking en verlichting.

Type lichtmast:

Er zijn verschillende soorten lichtmasten, zoals vaste masten, tijdelijke masten, draagbare masten of op aanhangwagen gemonteerde lichtmasten.

Energiebron:

Kies de juiste energiebron voor uw lichtmast. Dit kan variëren van netstroom tot generatoren, accu of zelfs zonne-energie, afhankelijk van de beschikbaarheid en duurzaamheidsdoelen.

Duurzaamheid:

Denk na over de duurzaamheid van de lichtmast en het te verwachte onderhoud. Duurzame masten vereisen minder frequente reparaties en vervangingen van lampen en- of onderdelen.

Budget:

Bepaal een budget en zoek naar lichtmasten die binnen uw budget passen. Houd er rekening mee dat goedkopere opties mogelijk niet zo duurzaam of efficiënt zijn op de lange termijn.

Regelgeving en verguning:

Controleer lokale regelgeving en vergunningseisen met betrekking tot het installeren van lichtmasten. Zorg ervoor dat uw keuze aan alle wettelijke vereisten voldoet.

Opties:

Overweeg of er aanvullende apparatuur nodig is, zoals bewegingssensoren, tijdklokken of afstandsbedieningen, om de functionaliteit van de lichtmast te verbeteren.