Home » HG dumpers

HG dumpers: 100% elektrisch

Wij willen de overstap naar 100% elektrische dumpers eenvoudig maken.
Niet meer niet minder.

Nu de eisen voor emissievrije werkplekken toenemen, willen we de elektrische beweging versnellen door simpelweg alle obstakels en excuses weg te nemen om niet de verantwoorde keuze te maken, vooral bij dumpers.

Om deze overgang naadloos te laten verlopen, moeten we eenvoudige elektrische dumpers aanbieden die vergelijkbaar of beter presteren dan de traditionele alternatieven met verbrandingsmotoren.

Dumpers moeten bestand zijn tegen de elementen, en hufter proof. Of het nu wordt aangedreven door fossiele brandstoffen of elektriciteit, operationele stabiliteit is cruciaal voor de effectiviteit. Een groot deel hiervan is onboarding en technische ondersteuning, die we altijd garanderen via zowel HG als onze competente partners.

Het is ook een enorme bonus dat emissievrije machines beter zijn voor de gezondheid van werknemers en de sociale contacten met collega’s verbeteren dankzij het verminderde motorgeluid.

Wij weten dat dit geen eenvoudige opgave is. Wij produceren onze Super Skub-modellen (mini dumpers) nog steeds met een relatief milde Stage V-verbrandingsmotor. Maar ze zijn er ook 100% elektrisch! Wij zien het echter als een transitie en willen daarin voorop lopen.

Winkelwagen
Scroll naar boven