Home » Onsite Group » 392 kg
 • Generac Lichtmast CTF10

   4.957,00
  Waardering 0 uit 5

  Het perfecte product voor een langdurige verlichting van middelgrote tot grote bouwplaatsen. De CTF 10 lichtmast is een zeer compact model met de hoogste mast uit het assortiment: er kunnen tot 22 stuks op één vrachtwagen geladen worden, maar tegelijkertijd zorgt de 10 meter hoge mast voor een hoge lichtdekking.

  Het hoogste model

  De CTF 10 is dankzij zijn 10 meter hoge mast het hoogste model uit de standaardreeks en zorgt voor een zeer hoge lichtdekking.

  Koppelbaar

  Met de optionele “kit Link” kan de gebruiker verschillende CTF 10 in serie aansluiten op één enkele stroombron, waardoor een gebied met veel verlichting ontstaat met een lager brandstofverbruik.

  Geen uitstoot

  Omdat hij wordt aangedreven door een externe voedingsbron, is de CTF 10 een perfecte oplossing wanneer het nodig is grote gebieden te verlichten met weinig geluid of lage CO2-emissie-eisen.

  Toegangsdeuren

  De nieuwe CTF 10 heeft 3 afsluitbare toegangsdeuren waarmee u gemakkelijk de binnenkant van de carrosserie kunt bereiken voor het opbergen van documenten en gereedschap.

  Gebruiksgemak

  Nieuw ontwerp! Nu is de CTF 10 uitgerust met een centrale hijshaak en lepel gaten voor een heftruck voor een veilige en gemakkelijk transport.

Winkelwagen
Scroll naar boven