Home » Onsite Group » 1285kg
 • Generac Lichtmast CUBE Next

   18.106,00
  Waardering 0 uit 5

  De CUBE Next-lichttoren is een nieuw model op batterijen dat is ontworpen om de hoogste niveaus van prestaties en veiligheid te bereiken met volledig respect voor het milieu. Door het langste bereik te bieden op het gebied van op batterijen werkende lichtmasten, hebben wij de norm gezet.

  Generac LED-Lampen met regelbaar lichtvermogen
  4×240 W hoog rendement Nieuwe G4 LED-lampen ontworpen door Generac Mobile®. Speciale uitvoering met regelbaar lichtvermogen.

  Automatische sensor standaard gemonteerd
  De digitale timer en de donkersensor zijn standaard geïnstalleerd zodat de CUBE Next automatisch kan starten en stoppen.

  Geen lawaai en geen CO2-uitstoot
  Wanneer de CUBE Next lichtmast wordt gevoed via het accupakket, is deze volledig stil en stoot hij geen kooldioxide (CO2) uit. Een ideale oplossing voor evenementen en werkruimtes met lage geluids- of CO2-emissie-eisen.

  Looptijd en verlichting
  Dankzij de dimbare LED-lampen die op de minimumwaarde zijn ingesteld, kan dit model 17 tot 95 uur branden voordat het accupakket wordt opgeladen. Als het de eis is om het breedst verlichte gebied te verkrijgen, kan de CUBE Next 3100 m2 verlichten door de dimmerknop op 100% te zetten.

  Geschroefd frame met toegankelijkheid van bovenaf
  De CUBE Next lichtmast heeft een nieuw vastgeschroefd frame voor een veel betere weerstand tegen trillingen, slijtage en roest. Het biedt de beste betrouwbaarheid en duurzaamheid in de branche. Het nieuwe verstelbare vergrendelingssysteem ingebed in het machineframe. Een stap voorwaarts ten opzichte van het standaard sluitsysteem van de concurrentie. Wanneer CUBE Next-deuren op slot zijn, is het onmogelijk om van positie te veranderen of zelfs stabilisatoren te verwijderen. 4 brede deuren geven volledige toegang tot de technische ruimte.

Winkelwagen
Scroll naar boven