Onsitegroup logo

CUBE HYBRIDE LICHTMAST

Tel: 085 0736091 | verkoop@onsitegroup.nl | contact

Generac » CUBE hybride Lichtmast

CUBE hybride Lichtmast
Productnummer:

CUBE hybride Lichtmast

CUBE hybride Lichtmast

De CUBE Hybride lichtmast is uitgerust met een hybride voedingssysteem. De extreme compactheid en de speciale kenmerken maken dit model ideaal om te gebruiken tijdens evenementen, op bouwlocaties of gebieden met lage geluids- of kooldioxide-emissie-eisen.

Accupakket

De CUBE Hybride lichtmast biedt tot 8 uur continu gebruik zonder kooldioxide-uitstoot, brandstofverbruik of geluid, dankzij het batterijpakket. De speciale “droge” batterijen kunnen binnen enkele uren worden opgeladen via een externe stroombron of via de ingebouwde back-up generator.

Back-up generator

Wanneer de CUBE Hybride lichtmast alle opgeslagen energie van het batterijpakket heeft gebruikt, start de dieselback-upgenerator automatisch, zodat hij alle energie levert die nodig is om de lampen van stroom te voorzien en tegelijkertijd het batterijpakket weer op te laden. Wanneer het batterijpakket volledig is opgeladen, schakelt de generator automatisch uit.

MP nano digitale controller

De CUBE Hybrid is uitgerust met een MP nano digitale controller die is ontworpen om elke functie van het hybride systeem te beheren.

Toegang technische ruimte

De CUBE Hybrid heeft een frame voor een betere weerstand tegen trillingen, slijtage en roest. Het biedt de beste betrouwbaarheid en duurzaamheid in de branche. 5 deuren voor een maximaal gemak. 4 brede deuren, geven volledige toegang tot de technische ruimte. 1 deur voor veilig en gemakkelijk onderhoud van de motor. Het instelbare vergrendelingssysteem is ingebouwd in het machineframe. Een grote stap vooruit ten opzichte van het standaard sluitsysteem. Geen verwijderbare externe lockers meer, wanneer CUBE+ Hybrid deuren vergrendeld zijn, is het onmogelijk om van positie te veranderen of zelfs maar stabilisatoren te verwijderen.

Generac® LED-lampen

4 x 120 W LED-lampen met hoog rendement, ontworpen door Generac Mobile®.

Laag geluidsniveau en uitstoot van kooldioxide

Wanneer de CUBE Hybrid wordt gevoed via het batterijpakket, is hij volledig stil en stoot hij geen kooldioxide (CO2) uit. Een ideale oplossing voor locaties met lage geluids- of CO2-emissie-eisen.

lange looptijd

Dankzij de hybride eigenschappen en de LED-lampen kan dit model meer dan 340 uur draaien zonder te tanken.

Optie: Hyper LED-lampen

CUBE Hybrid kan worden uitgerust met optionele Hyper LED-lampen, die op speciale beugels worden geplaatst om ze in alle richtingen te richten.

welke hybride lichtmasten zijn er nog meer?

Hydro Powerbox Hybride
VT Hybride

Heb je een vraag over dit product?

We zitten klaar om je te helpen. Neem contact op.

Tel: 085-0736091

Of stuur een WhatsApp

  • Informatie
  • Specificaties

OnsiteGroup

Werfdijk 2
3895HV Pernis
Tel: 085-0736091

Offerte opvragen


MerkGenerac
Gewicht1100 kg
Minimum afmeting (poten ingeschoven) L x B x H1230 x 1160 x 2405 mm
Maximum afmeting (poten uitgeschoven) L x B x H1790 x 1735 x 8400 mm
Uitgeschoven hoogte8.4 mtr
Lift systeemHydraulisch
Mast rotatie340° graden
MotorYanmar L70
KoelingLucht
aantal cilinders1
rpm (50 – 60 Hz)3000 – 3600 rpm
BrandstofDiesel
Brandstoftank170 Liter
Altenator (kVA/V/Hz)5/230/50 – 6/240/60
Lampen4 x 120W
Lamp typeG4 LED
Totaal lumen69600Lm
Verlichting oppervlakte2500 m²
Batterij tijd (bij benadering)8 uur
Laad tijd (bij benadering)6.15 uur
inlet plug (A / V / Hz)16/230/50 – 16/240/60
Maximale windbelasting110 km/uur
Geluid druk op 7 meter0 – 66 dB(A)

HOE KIES JE DE JUISTE LICHTMAST?

Het kiezen van de juiste lichtmast vereist een zorgvuldige afweging van verschillende factoren, afhankelijk van het specifieke doel en de omstandigheden waarin de mast wordt gebruikt. Hier zijn enkele belangrijke stappen om u te helpen de juiste lichtmast te kiezen:

Toepassing:

Bepaal het primaire doel van de lichtmast. Gaat het om verlichting op een bouwplaats, evenementen, parkeerterreinen, sportvelden, of iets anders? Wat zijn de vereisten voor lichtniveau, het aantal lumen, en welk gebied of plek moet verlicht worden? Sommige toepassingen vereisen intensere verlichting dan andere.

Werk locatie:

Beoordeel de lokale werklocatie, zoals het terrein, klimaat en windbelasting. Dit kan invloed hebben op het type en de grootte van de lichtmast dat nodig is.

Type verlichting:

Bepaal het type verlichting dat nodig is, zoals LED-lampen, halogeenlampen of andere. LED-verlichting wordt steeds populairder vanwege de energie-efficiëntie en duurzaamheid.

Hoogte van de lichtmast:

De hoogte van de mast is cruciaal voor het bereiken van de gewenste dekking en verlichting.

Type lichtmast:

Er zijn verschillende soorten lichtmasten, zoals vaste masten, tijdelijke masten, draagbare masten of op aanhangwagen gemonteerde lichtmasten.

Energiebron:

Kies de juiste energiebron voor uw lichtmast. Dit kan variëren van netstroom tot generatoren, accu of zelfs zonne-energie, afhankelijk van de beschikbaarheid en duurzaamheidsdoelen.

Duurzaamheid:

Denk na over de duurzaamheid van de lichtmast en het te verwachte onderhoud. Duurzame masten vereisen minder frequente reparaties en vervangingen van lampen en- of onderdelen.

Budget:

Bepaal een budget en zoek naar lichtmasten die binnen uw budget passen. Houd er rekening mee dat goedkopere opties mogelijk niet zo duurzaam of efficiënt zijn op de lange termijn.

Regelgeving en verguning:

Controleer lokale regelgeving en vergunningseisen met betrekking tot het installeren van lichtmasten. Zorg ervoor dat uw keuze aan alle wettelijke vereisten voldoet.

Opties:

Overweeg of er aanvullende apparatuur nodig is, zoals bewegingssensoren, tijdklokken of afstandsbedieningen, om de functionaliteit van de lichtmast te verbeteren.